dimecres, 13 de març del 2013

L'entrepà talismà


Ahir a les 5 de la tarda vaig escriure aquest tuit: 'El Barça avui potser necessita una alineació tan innovadora com l'entrepà que m'he fet per anar-hi'. Bé, l'alineació no va ser innovadora (o almenys no tant com podia haver-ho estat) però l'entrepà va ser innovador i va funcionar. 
Com va quedar bo, si no us fa por combinar dolç i salat us el recomano:

Ingredients:
- Llauna de tonyina amb oli
- 3 a 5 anxoves
- 1 maduixot gran
- Pa (en el meu cas el vaig fer integral)
Nota: Jo no el vaig sucar amb tomàquet el pa, però per als molt fans no ho descartaria

Preparació:
Sobre el pa, poseu primer la tonyina, per sobre les anxoves i per sobre el maduixot tallat a rodanxes

Nota 1: Ep! I era un pa blaugrana, blau del peix blau, i grana del maduixot
Nota 2: Li dedico al Marcos Garcia, quan elucubrem del bar d'entrepans impossibles (la nostra més alta creació és l'entrepà inmenjable, una curiosa combinació d'ingredients aspres per tragar: polvoró, pit de gall dindi i tonyina :-)

2 comentaris:

  1. M'agrada molt, la combinació que has fet1 Però la foto... no l'acabo d'entendre... està de costat, feta des de dalt...? Aix... no ho acabo de veure. Visca el Barça!

    ResponElimina
  2. Merci! la veritat és que hi volia posar tomàquets, però com les maduixes feien més bona cara i de gust estan millors, vaig arriscar-me i va ser un gran triomf.
    Sí, la foto està rara :-) Està feta des de dalt

    ResponElimina