És quan menjo que hi veig clar

El món gastronòmic de Maida Borràs

Pàgines

  • Principal
  • Receptes
  • Restaurants
  • Gastrofestes
  • Gastroinquietuds
  • Viatges

Gastrofestes

Enllaç a les trobades i presentacions, especialment les promocionades per Gastroblocaires

Any 2012
  • Cargols i flamencu (Moritz i Pumm)
  • Gymkana 1r Aniversario EOVB
  • Presentació Ciutats Patrimoni
  • Presentació cocteleria Velòdrom
  • Presentació gastronomia del Grec
  • Presentació llibre Les Receptes del Semproniana 
  • Visita a la Fàbrica Damm

 Any 2013
  • Ruta Pota blava i carxofa del Prat
  • Presentació Ruta del bacallà
  • Presstrip de la Cirera del Baix
  • Johnnie Walker Voyager
  • 1r aniversari
  • Cookmetender (Sabores Taller)
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)

Twitter

Em podeu seguir a Twitter: @borras72

Cercar en aquest blog

Subscriu-te a

Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris

Arxiu del blog

  • ▼  2014 (8)
    • ▼  de novembre (2)
      • Amanida de Quinoa per al Gran Recapte - Blocs cont...
      • Arròs amb una mica de tot (de terra endins)
    • ►  de juny (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2013 (27)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de maig (4)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2012 (17)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de juliol (5)

Etiquetes

amanides (1) aniversaris (6) arròs (5) bacallà (4) bolets (2) carbassó (2) cervesa (1) cirera (1) còctels (1) compra online (1) concursos (3) conill (1) cronut (1) cursos (1) entrants (6) entrepans (1) festes (1) forn (2) fruita (1) futbol (1) gastroblocaires (14) hamburgueses (2) història (2) hortalisses (6) llegums (1) llibre (2) marisc (1) menú_degustació (1) nens (1) oli (2) oriental (1) pasta (2) pastisseries (3) patates (3) peix (2) pernil dolç (1) personal (1) plat únic (2) pollastre (1) porc (3) postres (4) presentacions (9) primers plats (9) restaurants (4) salmó (1) salsa (1) Segons plats (9) societat (3) sopes-cremes (1) sushi (1) terrasses (2) tonyina (1) tradicions (5) vedella (2) vi (1) viatges (1) whisky (1) xocolata (2)

Gastrollocs (recomanacions dels que en saben)

  • comerJapones.com
    8 libros de cocina japonesa que te abrirán el apetito
    Fa 6 dies
  • PATATAS BRAVAS DE BARCELONA
    El clásico en Dixi
    Fa 5 anys
  • Think Global, drink local | Mededebebé | Moviment de defensa de les bodegues de barri
    Bodegueta la Nani. Renaixença 50-52. BCN
    Fa 7 anys
  • Tiritinyam
    Marmitako, receta de Mikel López de Viñaspre
    Fa 7 anys
  • Els meus restaurants
    Can Josep. Una bandera republicana, avui 1-Oct, molt significativa
    Fa 7 anys
  • Lo sabes
    STREETXO
    Fa 9 anys
  • En Ocasiones Veo Bares
    Los 10 Mamamientos
    Fa 9 anys
  • lahoradelbagel
    TIMESBURG. El Advenimiento del cuarto local y sorpresas varias.
    Fa 9 anys
  • The Rossinis
    Via Lliure—Rac1. 10 llocs per petar-ho a bon preu
    Fa 10 anys
  • La Buena Vida En Barcelona
    Mil Miralls
    Fa 11 anys
  • Mis Restaurantes para recordar y olvidar
    Restó. Sociedad Central de Arquitectos
    Fa 11 anys
Mostrar 5 Mostra-ho tot

Gastroinquiets

  • La cuina violeta
    Confit d'ànec amb cireres, ceba i pomes confitades
    Fa 3 dies
  • APRIL'S KITCH
    CONEJO RELLENO A LA BOLOGNESA - RICK STEIN'S LONG WEEKENDS
    Fa 3 dies
  • Les receptes del Miquel
    “Petit suisse” de mango sobre almendra garrapiñada
    Fa 3 dies
  • no tot són postres... a la cuina
    "Natilles" de ceba amb ou i ceps confitats #OnionsInternationalDay
    Fa 5 dies
  • La cocinera de Bétulo
    SEPIA CON ESPÁRRAGOS Y HABAS
    Fa 3 setmanes
  • Delícies del rebost
    Pep Salsetes, el guardià de la cuina
    Fa 3 mesos
  • Fem un mos
    RAP A LA MARINERA
    Fa 3 mesos
  • Pa de nous
    CAKE de TARONJA
    Fa 4 mesos
  • decuina.net
    de ràdio days: UMAMI (Bellaterra) al programa La Fonda de Catalunya Ràdio
    Fa 2 anys
  • atable.es
    Óscar Caballero. Una historia de la Nouvelle Cuisine. Planeta gastro.
    Fa 3 anys
  • Entaulats
    ‘Un restaurant caníbal a Berlín’. Catalunya Ràdio. Setembre 2021
    Fa 3 anys
  • Cuina amb compte
    Els panellets de l’àvia
    Fa 5 anys
  • elcocinillas
    Mediona, XIV Mostra
    Fa 6 anys
  • L'hora del tupper
    Breu nota gastro de la Camarga
    Fa 6 anys
  • Tapa ' t... de tapes
    Mona de Pasqua (de xocolata i melmelada de maduixa)
    Fa 6 anys
  • Tasta Rutes
    Mones 2019
    Fa 6 anys
  • Cuinetes
    Gotets de mousse de petit suisse
    Fa 6 anys
  • Els fogons de la Bordeta
    De pícnic amb Salgot
    Fa 6 anys
  • Tiritinyam
    Marmitako, receta de Mikel López de Viñaspre
    Fa 7 anys
  • Tot és bo el que l'olla cou
    ARRÒS DE CAP I POTA AMB ESCAMARLANS
    Fa 8 anys
  • Semproniana
    PROS I CONTRES DE LA QUINOA
    Fa 8 anys
  • Olleta de verdures
    Platillo ibèric de carxofes i pèsols
    Fa 8 anys
  • la quinta de luculus
    Cooking Challenger: Sopa Solyanka
    Fa 8 anys
  • Cultura Gastro
    Ensalada de setas silvestres escalfadas con solomillo de vieras
    Fa 8 anys
  • Curry curry que te pillo...
    L’Espineta (Calafell, Tarragona)
    Fa 8 anys
  • Gastro Jose Padilla
    Risotto de sobrasada
    Fa 9 anys
  • Gastromimix
    Los libros del arroz
    Fa 9 anys
  • Baixa gastronomia
    De Baixa gastronomia a Una o dos copas
    Fa 10 anys
  • La cuina vermella
    Todo se transforma
    Fa 11 anys
  • Homo Gastronomicus
    Voy a por tabaco, pero ya vuelvo
    Fa 11 anys
  • Soul Kitchen
    Nunca es tarde si la dicha es buena – Mr. Smoke in concert
    Fa 12 anys
  • Rhubarb and Samphire
    Dulce de leche ice cream in a soup of loquat
    Fa 13 anys
Mostrar 10 Mostra-ho tot

Si vols traducció

TevesReceptes

Top blocs de receptes

Sobre mi

La meva foto
Maida
I ara tinc dos blogs: Sobre una de les coses que més m'agrada: el menjar, fer-lo, gaudir-lo, compartir-lo http://esquanmenjo.blogspot.com.es Per a la resta de coses: http://sheworebluevelvet.blogspot.com.es
Visualitza el meu perfil complet
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.