És quan menjo que hi veig clar

El món gastronòmic de Maida Borràs

Pàgines

  • Principal
  • Receptes
  • Restaurants
  • Gastrofestes
  • Gastroinquietuds
  • Viatges

Gastroinquietuds

Un petit calaix de sastre d'iniciatives, informació, rutes, etc
  • Aniversari blog April's Kitch
  • Comandes de Peix a casa
  • El meu primer crònut
  • El verb Halar
  • Gadget per beure cava
  • Gran Recapte - Blocs contra la fam (2011)
  • Gran Recapte - Blocs contra la fam (2012)
  • Gran Recapte - Blocs contra la fam (2013)
  • Gran Recapte - Blocs contra la fam (2014)
  • Llibres de Sant Jordi gastronòmics
  • Sobre el malbaratament 
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a TwitterComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)

Twitter

Em podeu seguir a Twitter: @borras72

Cercar en aquest blog

Subscriu-te a

Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris

Arxiu del blog

  • ▼  2014 (8)
    • ▼  de novembre (2)
      • Amanida de Quinoa per al Gran Recapte - Blocs cont...
      • Arròs amb una mica de tot (de terra endins)
    • ►  de juny (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2013 (27)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de maig (4)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2012 (17)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de juliol (5)

Etiquetes

amanides (1) aniversaris (6) arròs (5) bacallà (4) bolets (2) carbassó (2) cervesa (1) cirera (1) còctels (1) compra online (1) concursos (3) conill (1) cronut (1) cursos (1) entrants (6) entrepans (1) festes (1) forn (2) fruita (1) futbol (1) gastroblocaires (14) hamburgueses (2) història (2) hortalisses (6) llegums (1) llibre (2) marisc (1) menú_degustació (1) nens (1) oli (2) oriental (1) pasta (2) pastisseries (3) patates (3) peix (2) pernil dolç (1) personal (1) plat únic (2) pollastre (1) porc (3) postres (4) presentacions (9) primers plats (9) restaurants (4) salmó (1) salsa (1) Segons plats (9) societat (3) sopes-cremes (1) sushi (1) terrasses (2) tonyina (1) tradicions (5) vedella (2) vi (1) viatges (1) whisky (1) xocolata (2)

Gastrollocs (recomanacions dels que en saben)

  • comerJapones.com
    Premio del Gobierno de Japón a Roger Ortuño por divulgar la gastronomía japonesa por el mundo
    Fa 1 mes
  • PATATAS BRAVAS DE BARCELONA
    El clásico en Dixi
    Fa 2 anys
  • Tiritinyam
    Històries de cuina. Plats i relats. De Òscar Gómez i Lluís Rey
    Fa 4 anys
  • Think Global, drink local | Mededebebé | Moviment de defensa de les bodegues de barri
    Bodegueta la Nani. Renaixença 50-52. BCN
    Fa 4 anys
  • Els meus restaurants
    Can Josep. Una bandera republicana, avui 1-Oct, molt significativa
    Fa 5 anys
  • En Ocasiones Veo Bares
    Liga Mamander
    Fa 6 anys
  • Lo sabes
    STREETXO
    Fa 6 anys
  • lahoradelbagel
    Hay vida. Algo.
    Fa 6 anys
  • The Rossinis
    Via Lliure—Rac1. 10 llocs per petar-ho a bon preu
    Fa 8 anys
  • La Buena Vida En Barcelona
    Mil Miralls
    Fa 8 anys
  • Mis Restaurantes para recordar y olvidar
    Restó. Sociedad Central de Arquitectos
    Fa 9 anys
Mostrar 5 Mostra-ho tot

Gastroinquiets

  • La cocinera de Bétulo
    ROSETAS DE PAN
    Fa 1 dia
  • Fem un mos
    ARRÒS AMB PEUS DE PORC, CARXOFES I BOLETS
    Fa 2 dies
  • La cuina violeta
    Rap al forn amb avellanes
    Fa 3 dies
  • Cuina amb compte
    Cuinant amb la Instant Pot: olla a pressió elèctrica
    Fa 4 dies
  • Les receptes del Miquel
    Langosta con patatas, pimiento, huevo frito, estilo Formentera
    Fa 4 dies
  • APRIL'S KITCH
    RASSOLNIK - #LUNESPORLAPAZ
    Fa 4 dies
  • no tot són postres... a la cuina
    Macarrons amb ceps i salsa de formatge fresc @L'Esquella
    Fa 1 setmana
  • decuina.net
    de ràdio days: Restaurant LaTabarra (Girona) a La Fonda de Catalunya Ràdio
    Fa 4 setmanes
  • Pa de nous
    LABNEH
    Fa 3 mesos
  • Delícies del rebost
    Cuina! o barbàrie
    Fa 6 mesos
  • atable.es
    Óscar Caballero. Una historia de la Nouvelle Cuisine. Planeta gastro.
    Fa 1 any
  • Entaulats
    ‘Un restaurant caníbal a Berlín’. Catalunya Ràdio. Setembre 2021
    Fa 1 any
  • L'hora del tupper
    Gaspatxo de síndria
    Fa 2 anys
  • Cuinetes
    Amanida russa amb ventresca de tonyina
    Fa 2 anys
  • Tasta Rutes
    Una mona especial [2020]
    Fa 2 anys
  • Els fogons de la Bordeta
    Catalunya veggie
    Fa 3 anys
  • elcocinillas
    Hamburbeer+Cervesa Espiga
    Fa 3 anys
  • Tapa ' t... de tapes
    Pastís de mousse de iogurt amb coco, gelea de maduixes, maduixes i dauets de coco
    Fa 3 anys
  • Tiritinyam
    Històries de cuina. Plats i relats. De Òscar Gómez i Lluís Rey
    Fa 4 anys
  • Tot és bo el que l'olla cou
    Nous temps...Nova web
    Fa 4 anys
  • la quinta de luculus
    Cooking Challenge: Tú y las lentejas
    Fa 5 anys
  • Semproniana
    PROS I CONTRES DE LA QUINOA
    Fa 5 anys
  • Olleta de verdures
    Platillo ibèric de carxofes i pèsols
    Fa 6 anys
  • Cultura Gastro
    Ensalada de setas silvestres escalfadas con solomillo de vieras
    Fa 6 anys
  • Gastro Jose Padilla
    Pudin de croissants
    Fa 6 anys
  • Curry curry que te pillo...
    Dos Palillos (Barcelona)
    Fa 6 anys
  • Gastromimix
    Proximidad canalla
    Fa 6 anys
  • Baixa gastronomia
    De Baixa gastronomia a Una o dos copas
    Fa 8 anys
  • La cuina vermella
    Todo se transforma
    Fa 8 anys
  • Homo Gastronomicus
    Voy a por tabaco, pero ya vuelvo
    Fa 9 anys
  • Soul Kitchen
    Recuperación de un roscón (sin añadirle demasiadas calorías) - Falso pudding de roscón de Reyes
    Fa 9 anys
  • Rhubarb and Samphire
    Dulce de leche ice cream in a soup of loquat
    Fa 10 anys
Mostrar 10 Mostra-ho tot

Si vols traducció

TevesReceptes

Top blocs de receptes

Sobre mi

La meva foto
Maida
I ara tinc dos blogs: Sobre una de les coses que més m'agrada: el menjar, fer-lo, gaudir-lo, compartir-lo http://esquanmenjo.blogspot.com.es Per a la resta de coses: http://sheworebluevelvet.blogspot.com.es
Visualitza el meu perfil complet
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.