divendres, 6 de juliol del 2012

Tastem el Grec

Fins ara havíem vist, escoltat i potser tocat el Grec. Ara també el podem tastar. Perquè aquesta és la principal diferència respecte a altres anys, que l’oferta de restauració del teatre ho sigui en clau de gastronomia més que no exclusivament de servei bàsic.
Aquesta setmana convidada per Forum Gastronòmic (gràcies a @gastroblocaires per la convocatòria) he pogut conèixer aquest oferta gastronòmica gestionada per Casanovas Catering, que aprofita totes les bondats del jardins del Grec suplint amb molt d’encert algunes mancances com una cuina com déu mana.
Acompanyats d’en Pep Palau i també Santi Isern, hem fet un recorregut pels espais disponibles, que permeten des d’un entrepà ràpid per al que arriba just a l’espectacle fins a un sopar sota el cel que pot acabar amb uns gintònics al lounge.
Així tenim distribuïts pels jardins:
Carpa Casanovas i Gastro Bar Damm: centrats en entrepans i begudes. És a dir, oferta per butxaques més ajustades
     Carrets Schara: carrets amb venda de salsitxes de frankfurt, instal·lats en punts clau del jardí
     Restaurant del Grec. Amb tres torns: el de les 20, exclusivament per als assistents a espectacle. El de les 22, per a tothom, accés controlat, és a dir, que et vénen a buscar a la porta del teatre. El de les 24, sense cap mena de restricció.
La carta la teniu disponible aquí  i si voleu reservar (molt recomanable): 658 95 42 01
I cada dia al costat del restaurant un Show Cooking, és a dir, preparació de platets, que poden arribar a ser un senyor plat, com una bon arròs.
-      Chill Out Gramona. Per prendre un còctel i unes tapetes, després de sopar o al sortir de l’espectacle.  
     La veritat és que l’oferta és irresistible. Per la meravellosa localització amb una terrassa amb grans vistes de Barcelona, i la possibilitat d'escoltar, que no és poc, els concerts. Per altra banda, la qualitat del menjar. Sí, evidentment vam fer un tastet de diverses tapes: Pernil ibèric amb pa amb tomàquet, Farcellets de llagostins amb salsa thai i formatge amb nous de macadàmia. També vam tenir l'oportunitat de tastar l'arròs, que estava molt bo (al dente), tant que fins i tot em vaig menjar els calamarsons. Per acabar unes trufetes. I tot regadet amb unes copes de cava Gramona (of course) i un gintònic de ginebra Jodhpur amb tònica Seagram's


Val la pena aprofitar una d'aquestes opcions de lleure que només apareixen a l'estiu. Teniu temps fins al 31 de juliol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada